Kendall Motor Oil »

Kendall Motor Oil is onderdeel van PHILLIPS 66® Lubricants. Kendall produkten zijn van de allerhoogste kwaliteit en kunnen bouwen op vele jaren van ervaring in de olie industrie. Kendall produkten zijn ontworpen om ruimschoots te kunnen voldoen aan de eisen die worden gesteld aan moderne smeermiddelen voor personenwagens, vrachtwagens, industrie, loon- en grondverzet, agrarische sector en competitie toepassingen.

Midland Swiss Quality Oil »

Midland produkten worden geblend door Oel-Brack AG, in Hunzenschwil, Zwitserland. Het programma van Midland is zeer uitgebreid en bevat produkten van Zwitserse kwaliteit voor personenwagens, vrachtwagens, industrie etc.

Kennoco »

Kennoco is een economisch alternatief voor de Kendall producten. Kennoco producten hebben een ongeëvenaarde prijs-kwaliteit verhouding, zodat ze zorgeloos in te zetten zijn voor een divers wagenpark.

PHILLIPS 66® AVIATION »

PHILLIPS 66® produkten voor de kleine luchtvaart (veelal propeller vliegtuigen, klassieke vliegtuigen en oorlogsvliegtuigen), zijn de enige volledige minerale smeermiddelen met een FAA goedkeur. Niet voor niets het grootste merk in de Verenigde Staten als het om vliegtuigoliën gaat.